3 ideer der kan hjælpe når et dødsbo ryddes

Mange af de bedste dødsboer købes i København og Frederiksberg via tredje parter der er speciealiseret i det. Men hvis du foretrækker selv at arbejde med det så se her under.

  1. Overvej rengøring et job af kærlighed. Så hårdt, som det, clearing ud min mor ‘s hjem var den sidste vigtige service jeg kunne gøre hende, hvad Emily Dickinson kaldet “solemnest af industrier vedtaget på jorden.” Det er trodsalt din families dødsbo.
  2. Bevarsentimental billeder og  Disse er uerstattelige. Jeg bragte hjemen kuffert fyldt med familiebilleder, (nogle stammer fra 1890s) samt min farVerdenskrig medaljer, digte min mor skrev til særlige lejligheder og en avisartikel medmine forældre som nygifte på Fort Custer i 1943. Mange af disse souvenirs (ellerbilleder af dem) vises i en familie historiebog jeg forbereder for vores børnebørn.
  3. Vær strategisk om at donere eller sælge din overordnede tøj. Jeg lærte hurtigt, at de fleste tøj har lidt gensalgsværdi, medmindre det er vintage (dvs. fra 60 ‘ erne ellertidligere). Designer videresalg eller sending butikker kan kun tage opskalere tøj ellervarer købt i de sidste to år, der er i perfekt stand. Andre sending butikker vil tage varerde tror de kan sælge, pris dem temmelig lav og beholde 50 procent af, hvad folkbetaler; prisen går, hvis tøj gå usolgte efter en måned.

Dødsboer købes i københavn.