4 tips til en vellykket maveplastik efter vægttab

Efter måneder – måske endda år — hårdt arbejde, har du endelig tabt vægt. Du føler stolt af dette nummer skalaen, men når du ser i spejlet, ser tingene ikkepræcis ligesom du troede, de ville. Mens tøjet måske passer bedre, nedenunder, du er tilbage med sagging og løs hud, strækmærker og andre grimme tegn din tidligere vægt.
Heldigvis, vil en abdominalplastik eller maveplastik efter vægttab hjælpe med at stramme huden. Med en maveplastik, kan du den stramme mave du har drømt om og endda fjerne fedt fra nogle af de sværere at målrette områder, der ikke måske være slank som du gerne.

Læs her hvis du er mere interesseret i at få en: BFO eller brystforstørrende operation.

Hvis du overvejer en Fedtsugning efter vægttab, er her nogle tips til succes:

 

et plateau.

Du ønsker ikke at have en mave tuck mens du stadig aktivt mister vægt.Sørg for, at du har ramt et plateau — og opholdt sig der i mindst et par måneder, førdu flytter videre med en operation.

5-10 kg fra din “mål vægt.”

For de bedste resultater, bør du være inden for ca10 pounds fra dit mål vægt før du laver en Fedtsugning. Dette vil gøre det muligt forkirurgen at fjerne de sidste par stædige pounds mens Profilstyring din krop til figurenslank, fit, du ønsker.

Være klar til at forpligte sig til en sundere livsstil.

Når din Fedtsugning er fuldført, vil du holde din vægt stabil som muligt. Sørg for, at du er mentalt og følelsesmæssigtklar til at forpligte sig til en langsigtet, sund og afbalanceret kost samt regelmæssigmotion, langt foran din operationsdato.

Brug en kirurg, der har erfaring med vægttab patienter.

En Fedtsugning eftervægttab er ikke det samme som en almindelig Fedtsugning. Det kræver en udskydehånd og et bedre greb om kroppen Profilstyring. Sørg for at vælge en kirurg, der harerfaring med denne type kirurgi for at opnå de bedste resultater.