Hvordan vælger man den bedste seo firma der passer dit behov?

Søgemaskineoptimering verdenen kan være temmelig forvirrende. Hver online virksomhed kan drage fordel af forbedre deres placering søgemaskiner som Google og Bing, og fordelene for placering i toppen er for godt til at lade gå og kunne du godt tænke dig at finde en seo ekspert. Men snart du begynder at lede efter hjælp, du begynder at blive email efter e-mail og kalder efter opfordring fra search engine optimizationfirmaer, med angivelse af at de kan hjælpe dig med at “komme til den første side i Google” eller “hjælpe dig med at opbygge links for SEO.” Hvordan kan du fortælle hvilken SEO ekspert er den bedste partner for dig, og hvad er nogle ting at kigge efter? Her er en hurtig guide:

 

Kontrollere deres egne SEO

Jeg mener ikke deres rækker, fordi hvis de er nyere eller af karakter af at være et SEO firma i en virkelig konkurrencedygtige niche, de ikke kan rang de øverste side(især hvis de er hvide hat det kan tage et år at have stærke, ensartede placeringer) men snarere hvis de gør tingene korrekt. Når du søger efter deres firmanavn, er de første resultatet og hvad er de andre sider, der kommer op med deres mærkevarer søgning? Gør deres Metabeskrivelse mening og tvinge dig til at reagere ved at klikke på? Hvordan kan de rang lokalt (du kan ændre din placering i Googlesøgninger til at vælge deres lokale område ved at følge disse anvisninger). De dækker grundlæggende, som har deres Google + side er oprettet, kan de ses i andre steder? For eksempel, hvis du søger efter vores firmanavn kreative Californien du se vores side viser op først, vores logo i billedsøgning, og vores Facebookside viser fronten. Især når virksomheden har et navn, der konkurrerer med en masse andre ligeledes-navngivne virksomheder, er det et godt tegn, når de dukker op første.

søgemaskiner

Kig deres portefølje

De faktisk liste over virksomheder, de arbejder med casestudier, har anmeldelser online, etc? Der er nogle grunde til at holde dine kunder privat, men fleste af SEO klienter er mere end glade for at have deres navn og link konsulentens websted det er mere gratis reklame. Hvis du ikke kan finde nogen beviser for dem er gør arbejde for virkelige virksomheder, måske der en grund til de skjule den. Og lad dig ikke narre af logoer af større selskaber deres sider dette er en trick, ser vi ofte de kunne have en pressemeddelelse, der fik noteret Yahoo! Nyheder eller hjalp en mellemleder, lave en email problem, der bare sker for at arbejde hos Toyota eller de ofte bare liste store virksomheder som “klienter”, fordi de ved, de ikke vil blive kontrolleret. Spørg dem for henvisninger og links til websteder, de arbejdede , og kontroller!

 

At vælge et SEOfirma kan være en vanskelig opgave.

“Undskyld, frue, men din portefølje synes at være side efter side blank hvid papir… gør du rent faktisk har nogen erfaring?”
Hvad er deres prispunkt?
Hvis de er at tilbyde pakker gerne “15 søgeord for 500″ eller nogen form for standardiseret prissætning, er de normalt ikke en virksomhed, der vil arbejde for din bedste interesse. De dybest set sæt dig ind i deres system og lad det . En rigtig SEOvirksomhed vil gøre en tilbundsgående undersøgelse før de tilbyder dig et tilbud,som hver enkelt virksomhed har forskellige markeder, konkurrence og mål. I virkeligheden, i de fleste tilfælde, vil der ingen begrænsninger søgeord fra en velrenommeret virksomheddet er et ikke-emne for en webmarketing selskab, som begrænser søgeordene betyder, at de bedste ikke er arbejder for at markedsføre dig og dine resultater vil ikke være stærk, det ville gøre dem ser dårligt. Nogle måder, at gode virksomheder afgift er hver time (og de vil spore og rapportere alle deres timer), en fast pris punkt pr. måned, eller en fast pris for en engangs job som en SEO gennemgang af dit websted uden fortsatte støtte. Uanset hvordan de opkræver, vil der være en klar og kortfattet beskrivelse af hvad de vil gøre, hvor lang tid det vil tage, og prisen vil være personlige passer bedst til dine behov. Forestil dig en maler citere dig en lav pris uden nogensinde ser dit hjem og finde ud af hvor mange alt kvadratfod, de ville maleri og tilbyder dig et tilbuddu kender de vil enten gøre en sjuskede stykke arbejde, ikke færdig eller komme med alle mulige former for skjulte gebyrer. Prøv at undgå disse typer af SEOvirksomheder.