Tandlægens bedste råd til et flot smil

Skrevet af tandlægevagten, din akut tandlæge århus.
1. Et sundt smil er vigtigere end en “perfekt” smil.
Hvem er bedre til at definere, hvad skønhed betyder for dig, end dig selv? Bestemt ikke din tandlæge. Vores smil er hvad der gør os unikke. Hvis alle havde den samme uniform, cookie-cutter sættænder, liv ville være kedeligt. For os er den vigtigste ting om dit smil at det er sundt nok til sidste en levetid, og at du følerstor om det. Man kan også få invisalign i København.
Det er derfor et første besøg vil du ofte høre os spørge: Hvad mener du elsker ved dit smil, og er der noget du gerne vil ændre om det? Vores job er ikke at fortælle dig hvad du skal gøre, eller hvordan du skal se ud, men til at hjælpe dig med at forstå hvad der foregår, når det kommer til din mundhygiejne, og give dig oplysninger og indstillinger, du kan afgøre,hvad der fungerer bedst for dig.
tandlæge-godt-smil
2. Venner lader ikke venner over blege deres tænder.
Hvid, lyse tænder kan være en smuk vidunderlig ting. Tandblegning er fælles måder for folk til at omdanne og føler sig mere tryg ved deres smil. Det er dog muligt at have for meget af en god ting. De midler, somanvendes under office procedurer, samt til at-home tandblegning kan faktisk gøre mere skade end gavn, hvis de bruges forofte.
Den endelige spidsen af vores 5 uventede dental tips er at over blegning kan resultere i ekstreme følsomhed, tyggegummiirritation, og bindevæv kemiske forbrændinger. Over blegning kan også bære væk den beskyttende emalje, gør tændernemere modtagelige for forfald.
Selv in-kontoret tandblegning vil ikke vare evigt, røre op behandlinger og Gentag sessioner er ret almindelig. Vores in-kontoret tandblegning behandling leveres også med en eksamen for at sikre dine tænder og tandkød er sunde nok til atfortsætte. Du kan også diskutere måder at holde dine tænder hvide og lyse som muligt, uden at over gøre ting.
3. Hold dig frisk.
Du kan tjekke friskheden af din ånde, slik din håndflade og lugt til den mens det stadig er vådt. Hvis du lugtede noget, er det tid til en sukker-fri mint. Shopping for mundskyl? Sørg for at det er alkohol-fri. Mest over-the-counter mundskyllevandhar for meget alkohol, som kan udtørre væv i munden, hvilket gør dem mere modtagelige for bakterier.
4. Lær at bruge tandtråd med dine øjne lukket.
Hvis du kan floss uden at have til at guide dit arbejde med et spejl, kan du flosse i bilen, dit skrivebord, mens du er i seng, og før vigtige møder. I fald køb flere pakker af tandtråd og sprede dem i din bil, dit skrivebord, din pung, din dokumentmappe, dit natbord.
5. Børst dine tænder, når du først komme ud af sengen, og før du får tilbage natten.
De er de to mest afgørende tidspunkter, siger Kathleen W. Wilson, MD, en internist Ochsner Health Center i NewOrleans og forfatter af når du tror du er falder fra hinanden. Det er fordi spyt (som holder hulrum-forårsager plak fratænderne) tørrer op om natten, det er bedst at have alle plak afrenses tænder før søvn. Det er også vigtigt at børsteførste ting om morgenen til Børst plak og bakterier (formiddag ånde!), der kan have bygget som du sov.
6. Skjul dine tænder med farve.
Damer: Vælg en mellemlang koral eller lys rød læbestift. Disse farver gør tænderne ser hvidere, lysere farvede læbestiftervil ofte bringe gule tænder.